Ekspedeerimine
Feb 2, 2024

Mis on maanteetransport?

Maanteetransport on populaarsemaid ja samuti praktilisemaid kaubaveo võimalusi tänapäeva maailmas.

Mis on maanteetransport?

Maanteetransport on populaarsemaid ja samuti praktilisemaid kaubaveo võimalusi tänapäeva maailmas. See on võrdlemisi kiire ja põhilistel veosuunadel on väljumised regulaarsed. 

Maanteetransport hõlmab erinevaid veokeid, millest allpool teeme juttu.

Piirkonna mõistes on kaubavedu maanteel jagatud kohalikuks ja rahvusvaheliseks.

Pakume rahvusvahelist transporti,mille lisaväärtuseks on regulaarsed veod, kindlad tarneajad. 

Korraldame kohaletoimetamise ja valmistame kogu vajaliku dokumentatsiooni.

Vajadusel pakume ka oma klientidele Eesti sisesteks vedudeks transporti. 

Maanteetranspordis kõige sagedamini kasutatavad veoautode poolhaagiste ja haagiste keretüübid:

Tent poolhaagis - Universaalne konstruktsioon,  täielikult eemaldatav tent ja pardad, mis lubavad peale ja maha laadida  mitte ainult tagantpoolt, vaid ka ülevalt ja mõlemast küljest. Tänu erinevatele võimalustele kohandada kardinaid, saab selle haagisega optimaalselt transportida pikki materjale ja kaubaaluseid. See võimaldab tarbekaupade transporti, samuti ka jaotustransporti. Poolhaagise sisemõõdud on 13,6 x 2,45 x 2.7m. Lubatud kandejõud kuni 24 000kg, mahutatavus 85m³

Kõvade seintega treiler - Sarnaselt kardin haagisele saab box haagist kasutada mitmel otstarbel. Tänu kõvale konstruktsioonile on hästi transporditavad nii tavalised kui erihoolt vajavad tooted, hoides kauba kuivana.  Box haagis sobib seetõttu väga hästi ka kõrge väärtusega kaupade transpordiks.Max kaubakall 22tonni, mahutatavus 90m³.  Mõõtmed ja mahutavus võivad varieeruda vastavalt tootjale ja tootmise aastale. 

Mega treiler - on haagis, mida kasutatakse eelkõige suurte koguste veoks. Megahaagise puhul saab klient ära kasutada võimalikult suure kandevõime, ületamata maksimaalset koorma kaalu. Haagistel on standardvarustuses tõste- ja lükandkatus ning tagauksed ning nende sisekõrgus on ligikaudu 3 meetrit, mis võimaldab laadimismahtu kuni 96m³. Treileri sisemõõdud on 13,6 x 2,45 x 3m, lubatud kandejõud kuni 24000 kg.

Külmik treiler - Külmik treilerid on loodud kindla temperatuuri hoidmiseks, et teie saadetis värske hoida. Külmik treilereid kasutatakse kiiresti riknevate kaupade, näiteks puu- ja köögiviljade,külmutatud liha või kala ja  lillede transpordiks. Külmikhaagise sisemõõdud on 13,41 x 2,46 x 2,65m (esineb variatsioone). Temperatuurivahemik -25 °C to +25 °C. Mahutavus kuni 88m3. Kaupa saab haagisesse laadida ainult tagant.

Liikuva põhjaga treiler  -  - hüdrauliliselt liikuv põrand mis on mõeldud puistmaterjali või kaubaalustega toodete teisaldamiseks. Sellise süsteemis juures ei ole vajadust kasutada tõstukit kauba laadimiseks.  Kuna laadimised on automatiseeritud siis ka toote kahjustada saamine on minimeeritud. Mahutavus 92m³,kandejõud 25tonni 


Kui vajate abi transpordi korraldamisega, siis võtke julgelt meiega ühendust!

Get 20% OFF on your first order. Subscribe to our newsletter and get your coupon!
Subscribe